Thumbnail TikTok

Vorig jaar om deze tijd hoorde ik mezelf steeds zeggen: “TikTok? Niets voor mij. Je blijft bezig met al die socialmedia-accounts”. Inmiddels zijn we een jaar verder en als er íemand groot fan is van TikTok – dan ben ik het wel. Ik kan uren door blijven scrollen en steeds weer ontdek ik nieuwe grappige accounts die de moeite waard zijn om te volgen. Ondanks dat ik ook groot fan ben van Pinterest, vind ik zeker in deze tijden van Corona dat TikTok het leven een stukje vrolijker maakt 🙂 Daarom deel ik in dit blog mijn favoriete TikTokaccounts graag met jou!

TikTokaccount @Sheida.alhoei

Ik trap af met mijn favoriete beauty-account: die van @Sheida.alhoei. De meeste volgers weten niet hoe je haar naam uitspreekt, en ondanks dat Sheida daar zo nu en dan een TikTok over maakt vergeten de meesten het weer, zo ook ik 😉 Sheida maakt superfijne en laagdrempelige beautycontent. Ze test producten en speelt in op zowel de nieuwste beauty als TikTok trends. Doordat ze zowel duurdere merken en low-budget merken, geavanceerde tutorials en make-up voor dummies en serieuze opnames én bloopers laat zien, is er voor iedereen wat wils en trekt ze een breed publiek aan. Een aanrader om te volgen als je net zoals ik houd van luchtige content over beauty. Ze uploadt heel vaak dus ik kan bijna elke dag opnieuw genieten van haar content 🙂

TikTokaccount @Theyeeetbaby

Uncle Chris en Baby Marleigh stelen de show op hun TikTokaccount @Theyeeetbaby. Niet voor niets hebben ze al meer dan 3 miljoen volgers, de content op het kanaal is enorm vermakelijk. Je krijgt een kijkje in hun leven samen en het voor je het weet smelt je weg van hun sterke band. Ze koken, dansen en kletsen heel wat af met zijn tweetjes <3

@theyeeetbaby

Part 1 of teaching my uncle how to make breakfast #cooking #yeetbaby #niece

♬ original sound – Marleigh and Chris

TikTokaccount @HaagscheKeuken

Een totaal ander account, maar ook heerlijk luchtig. Dan heb ik het over het account @HaagscheKeuken. Op dit account delen Chef & Chef Junior (een man en een kat) heerlijke gerechten en eigen uitprobeersels, inclusief Haags accent. Van deze TikToks word ik altijd erg vrolijk. De combinatie van de creatieve manier van filmen, de eenvoudige en oneindige soorten gerechten en het heerlijke Haagse accent maakt het tot een toegankelijk account voor jong en oud. Ondanks dat ik geen katliefhebber ben, kan ik echt genieten van de kat die steeds zijn podium pakt in de TikToks.

#TikTokaccounts @Rod @Loewhaley en @LisaMcKinley

Deze TikTokaccounts heb ik gebundeld, want waar deze accounts echt sterren in zijn is het creëren van content over het leven als millenial – vaak in combinatie met het thuiswerken en het kantoorleven.

TikTok account LoeWhaley

Geweldig om te zien hoe zij zeer herkenbare situaties delen en dit perfect imiteren. Zowel @Rod, @Loewhaley en @LisaMcKinley zou ik wel als collega willen hebben!

Heb jij favoriete TikTokaccounts? Laat het dan zeker weten in de reacties!