thriller

Afgelopen zomervakantie heb ik weer heel wat boeken verslonden. Zo ook de thrillers van Linda van Rijn! Ik vind deze boeken heel makkelijk weglezen en vaak komen er vakantiethema’s in terug waardoor je je helemaal in het verhaal kunt verplaatsen. Je installeert je op een zomers plekje, drankje erbij en je hoort mij niet meer. Net zoals ik in een eerder blog al 12 thrillers op een rijtje zette, heb ik deze vijf thrillers van de zomer gelezen en die deel ik graag met je!

1. Zomerhuis – Linda van Rijn

Ik trap af met Zomerhuis van Linda van Rijn. Wat een onbezorgde vakantie zou moeten zijn voor een jong stel met een baby, verandert in een nachtmerrie. Je voelt de spanning door de letters heen. Met een verrassend plot een boek dat je in twee uurtjes uit hebt!

2. Zoutelande – Linda van Rijn

Dit boek las ik in Zoutelande zelf op het strand nippend aan een sangria 😉 Laat het boek zich daar nu ook precies afspelen! Alles draait om een strandtent, waar drie vriendinnen samenkomen voor een vakantie. Eén van de vriendinnen is ook de eigenaar van de strandtent en daar speelt van alles af deze zomer…

3. Casa Ibiza – Linda van Rijn

Casa Ibiza speelt zoals de naam al doet vermoeden wat verder weg dan ons eigen landje. Dit boek draait niet om een strandtent, maar om een heuse vakantievilla in Ibiza. Terwijl de villa eigenlijk klaargemaakt zou moeten worden voor de verhuur, vindt de hoofdpersoon verdachte vondsten. Ook weer een verhaal waarin je meegesleept wordt en het antwoord wilt weten op alle vragen die deze spannende thriller met zich meebrengt.

4. De Jaarclub – Linda van Rijn

De jaarclub van Linda van Rijn speelt zich af in winterse sferen, waarin de viering van het vijftienjarig bestaan van de jaarclub wordt gehouden. Een weekend vol vriendinnen en partners, waarbij duistere zaken naar boven komen. Een meeslepend verhaal waarin je op zoek gaat naar de spion in de groep.

5. Winterzon – Linda van Rijn

Op dit moment ben ik Winterzon aan het lezen. Ik kan geen genoeg van thrillers krijgen, en al helemaal niet die van Linda 😉

Veel leesplezier!