planner 2024

Het is weer die tijd van het jaar waarin we allemaal met frisse moed beginnen na de vakantieperiode. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een trendy en functionele planner? Planners voor 2024 zijn er alweer volop, het kan niet vroeg genoeg 😉 Ik heb de geliefde planners en familieplanners voor je op een rijtje gezet.

Planner 2024: de beste keuzes

1. De Mascha Planner

Als het gaat om planners, kan de Mascha planner niet onvermeld blijven. Mascha flikt het om steeds vernieuwende en vooral gezellige planners op de markt te brengen. Met de vrolijke ontwerpen, inspirerende quotes en handige indeling is deze planner een favoriet onder velen. Het is de perfecte planner voor het organiseren van je dagelijkse taken, doelen en evenementen.

2. De Josh V Planner

Waar we Mascha en Josh in hun influencerleven ook weleens samen spotten, hebben ze nu ook beide planners ontworpen. Voor de fashionista’s en stijlbewuste planners is de Josh V Planner een absolute must-have. Met minimalistische, maar stijlvolle ontwerpen en ruimte voor mode-gerelateerde notities, past deze planner goed bij je als je houdt van een beetje stijl.

3. De Structuurjunkie Planner

Als je op zoek bent naar een planner die je helpt om meer structuur en balans in je leven te brengen, dan is de Structuurjunkie Planner perfect voor jou. Met specifieke delen voor doelen, dagelijkse planning en zelfs reflectie, zal deze planner je helpen om georganiseerd en gefocust te blijven.

Familie planner 2024

Een beetje overzicht is met een gezin ook handig, en wat is handiger dan een familieplanner? Onmisbaar om lekker georganiseerd te blijven, en dat op een leuke manier!

1. Super Family Planner

Deze planner is een absolute favoriet onder gezinnen. Met ruimte voor meerdere gezinsleden en handige lijsten voor boodschappen, maaltijdplanning en to-do’s, helpt deze planner om de chaos te minimaliseren en de organisatie te maximaliseren. Met vrolijke illustraties en ruimte voor persoonlijke notities, is het een onmisbare planner voor een druk gezinsleven.

2. MGPCards Family Planner

Deze planner is perfect voor gezinnen die graag alles bij de hand willen hebben. Met aparte kolommen voor elk gezinslid en veel ruimte voor notities, is het een goede keuze om de afspraken en activiteiten van iedereen in het gezin bij te houden. Daarnaast zitten er stickers bij om belangrijke datums te markeren. Deze is er in meerdere kleuren en printjes!

3. A-journal 16 maanden planner

Als je op zoek bent naar een planner met een langere levensduur, is de 16 Months Family Planner een goede optie. Met ruimte voor zes gezinsleden en 16 maanden aan planning, kun je vooruit plannen en belangrijke data niet uit het oog verliezen. De planner heeft ook handige opbergvakken voor het bewaren van bonnetjes, notities en andere belangrijke documenten. Hoe slim!

    En, zit er iets voor je tussen? Een leuke planner helpt mij in ieder geval om georganiseerd te zijn én te blijven. Hopelijk kan jij ook lekker aan de slag!