Over Meisje van het lijstje

Hi! Ik ben Lydia, ook vaak Meisje van het lijstje genoemd.

Van notitieboekjes, agenda’s, mapjes tot markeerstiften, post-its en planners – ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook snuffel ik graag rond op Pinterest waar ik altijd erg ge├»nspireerd raak. Van bloggen kan ik erg genieten, maar op wat kleine projecten na heb ik nog nooit de stap gezet om een eigen persoonlijke blog te starten.

Vanaf nu kan ik op Meisje van het lijstje mijn verzameling lijstjes en verhalen delen. Lees lekker mee over mijn ontdekkingen op het gebied beauty, lifestyle en reizen. Ook schrijf ik af en toe persoonlijke blogs.

Contact
Wil je contact met mij opnemen? Stuur me dan een mailtje naar info@meisjevanhetlijstje.nl. Neem ook eens een kijkje op mijn Pinterest.

Disclaimer
Op dit blog deel ik mijn eerlijke mening of ervaring. Reacties zullen eerst door mij worden gekeurd voordat ze online komen, om het zo tot een gezellig blog te maken en nare reacties te vermijden.

Affiliate links
Op mijn blog maak ik gebruik van affiliate links. Dit betekent dat wanneer jij iets koopt via de link, ik hier een percentage van uitgekeerd krijg. Dit kost jou niets extra. Voorbehoud voor prijsfouten of wijzigingen in aanbod.

Veel leesplezier!