Het is lente! Je ziet de eerste bloesem tevoorschijn komen en je hebt al kunnen genieten van de eerste zonnestralen op je gezicht. Dat betekent ook dat de vernieuwde kledingcollectie weer in de winkels hangt, en ik kan persoonlijk niet wáchten totdat ik weer leuke jurkjes en fleurige rokjes kan dragen. Rond deze tijd ga ik altijd met de bezem door mijn kledingkast en daar hoort het shoppen op wat nieuwe lente-items natuurlijk ook bij! Als jij ook op zoek bent naar wat zon in je kledingkast, neem dan zeker eens een kijkje bij onderstaande lente-items!

1. Yuna jurkje

Roze is altijd goed. Maar met een printje nog leuker! Dit jurkje zit lekker luchtig en met de riem creëer je een taille om je figuur mooi uit te laten komen. De mouwen hebben een gepoft detail en de rok een extra laagje, waardoor je met dit jurkje helemaal meegaat met de nieuwste modetrends.

Roze jurkje lente-items

2. Jade blouse

Een witte “blousejurk” mag jouw kledingkast dit jaar ook niet overslaan. Juist door kleur eens weg te laten, valt je eigen zonnige tint mooi op. Op te vrolijken met een gekleurde riem, of juist een cognac of zwarte riem voor een neutraal effect.

Witte blouse lente-items

3. Yara blazer

Lila is persoonlijk mijn nieuwe favoriete kleur. Lila combineert goed met veel verschillende kleuren, maar ook juist met enkel zwart of wit zoals je op de foto ziet. Dit pak is bovendien qua model heel strak, maar door de kleur wel lekker opvallend. Als je niet zo van pakken houdt, dan is alleen een lila blazer ook al heel fancy!

Lila blazer lente items

4. Monica blouse

Ik ben nu eenmaal gek op roze, dus ook dit setje kan ik niet laten gaan. Een luchtige roze blouse op een strak rokje vind ik heerlijk zitten en deze felle combinatie doet je bruine tint zó mooi uitkomen.

Roze blouse en rok

5. Lieke Lime Jurk

Aan deze lime kleur heb ik zelf aardig moeten wennen, maar ik vind het nu fantastisch. Ook dit jurkmodel zie je steeds vaker terugkomen. Een off-shoulder effect vind ik voor de zomer heel leuk om te hebben. Eventueel met een blazer te verbloemen als het nog nét de fris is.

Groene time jurk lente item

6. Luca rok

Beige, crème, wit… een neutrale outfit om juist eens weg te blijven van de fleurige en gebloemde items vind ik prachtig en gedurfd. Deze outfit kan je makkelijk upgraden met mooie minimalistische of juist opvallende sieraden voor een classy effect. De off-shoulder zie je hier ook weer terug, en met de wijde mouw lekker iets anders dan anders.

Witte rok lente-items

7. Ella Body

Als laatste alvast een opwarmertje voor Koningsdag: een oranje body! Een glanzende stof en kleur die op zowel denim, als wit, zwart en kleur leuk staat. Ook hier vind ik de mouwen mooi uitkomen.

Oranje body

Ben jij al klaar voor de lente? Ik hoop dat deze toffe lente-items je alvast op weg helpen!