Koningsdag

Koningsdag komt sneller dichtbij dan je denkt! En waar de afgelopen jaren nog met enige voorzichtigheid de eerste feestjes waren, kunnen we dit jaar echt los. Ik gaf al een paar opwarmertjes bij de lente-items over leuke outfits. Heb jij al een oranje outfit in gedachten? Dan mogen deze hippe Koningsdag accessoires niet ontbreken. Heb je nog geen outfit? Met deze must-haves upgrade je een basic outfit tot een toffe oranje look. Je hebt nog een weekje om je outfit bij elkaar te rapen, dus ik ga je helpen!

Toffe Koningsdag accessoires op een rijtje

Oranje oorbellen

Er zijn zoveel leuke oranje oorbellen te vinden, dat ik bijna niet meer kan kiezen. Opvallende oranje harten doen het goed denk ik! Ook de oranje waaiertjes vind ik sierlijk. Super leuk dat er zoveel Koningsdag oorbellen zijn. Hieronder vind je mijn favorieten:

Oranje tasje

Met een oranje tasje steel jij de show, en hoe leuk om zo’n tasje op een festival te gebruiken? Deze kleur is ook lekker fel.

koningsdag accessoires

Zeker in deze modellen komt de kleur heel mooi uit. Een Koningsdag tasje mag je niet overslaan dit jaar. Of een oranje heuptasje, super handig!

Oranje petje

Ook een gezellige outfit upgrade: een oranje petje of oranje hoedje. Handig voor de zon die ze opgeven, als het goed is wordt het mooi weer dit jaar! Op de hoedjes zijn verschillende teksten te kiezen.

Oranje spray

Het kan niet in het rijtje met échte Koningsdag accessoires ontbreken: oranje spray voor in je haar. De sprays zijn er in alle kleuren. Wat dacht je van rood-wit-blauw?

Oranje zonnebril

Straal in de zon met een fancy oranje zonnebril. Deze zonnebrillen zijn ook te gebruiken op een festival bijvoorbeeld. Hoe leuk zijn die oranje hartglazen?

Heb jij al leuke Koningsdag accessoires in huis? Maak er een mooi feestje van!