hugo boss parfum

Als er iemand van heerlijke parfums houd, dan ben ik het wel. Hoewel ik soms kies voor een duurder luchtje, heb ik ook een aantal favorieten die nog een leuk prijsje hebben én heerlijk ruiken. Hoewel Hugo Boss je vast vrij duur in je oren klinkt, hebben ze ook zeker een aantal heerlijke parfums die geen vermogen kosten. Het liefste kies ik wel een eau de parfum in plaats van een eau de toilette, omdat de geur toch net wat langer meegaat. Omdat ik fan ben van Hugo Boss parfum, deel ik graag mijn 4 favorieten onder de €50 euro.

Disclaimer: op moment van schrijven zijn onderstaande geuren onder de €50, ik kan niet garanderen dat dit nog kan veranderen.

Hugo Boss Femme

Femme vind ik een frisse en zachte geur. Ook komt er een bloemige geur in terug, maar overheerst dit niet. Dit maakt dit parfum een geurtje dat je niet zo snel zat bent en je altijd heerlijk ruikt.

Hugo Boss The Scent

The Scent heb ik onlangs ontdekt en is een warme en echt heerlijke geur in een prachtige fles met een gouden accent. Aanrader!

Hugo Boss Ma Vie

Ma Vie is een geur die ik lang heb gebruikt, omdat de flessen ook vrij groot zijn. Toch word je ook deze geur niet snel zat en is de geur luchtig en fris. Omdat ik zelf niet zo van zware en zeer intense parfums houd, ben ik denk ik fan van dit soort parfums.

Hugo Boss Extreme

De laatste favoriet is wat scherper en daardoor ook wat intenser. Voordeel is dat je er dan ook wat minder van nodig hebt 😉

Toevallig zijn het ook nog eens allemaal roze geuren en prachtige flacons, dus Hugo Boss parfum past perfect bij mij! Heb jij favoriete geurtjes? Laat het dan weten in de reacties.

Bekijk ook eens mijn andere beauty blogs. Volg me op Pinterest om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste blogs en pins.