dove summer revived

“Wat heb jij bruine benen” is een opmerking die ik al wéken krijg. Mijn tripje naar Malaga heeft daar zeker aan bijgedragen, maar het meeste effect is te danken aan mijn favoriete bodylotion: Dove Summer Revived. Ik gebruik dit al jaren en ik ben er nog altijd heel blij mee. Ik ga je vertellen waarom dit een absolute must-have voor je is als je graag snel en lang bruin wilt zijn.

Dove bodylotion met zelfbruiner

Hoe werkt het? Het geheim zit ‘m in de unieke formule van Dove’s Summer Revived Bodylotion. Deze lotion bevat een combinatie van voedende ingrediënten en subtiele zelfbruinende bestanddelen. Terwijl de lotion je huid hydrateert en verzorgt, zorgt het geleidelijk aan voor een natuurlijk ogende bruine teint. Geen zonnebank of schadelijke UV-straling meer nodig!

Wat dit product echt onderscheidt, is dat het geschikt is voor alle huidtypes. Of je nu een lichte of een donkere huid hebt, Dove’s Summer Revived Bodylotion past zich aan jouw natuurlijke teint aan en geeft je een egale zomerse look. Het is ook gemakkelijk aan te brengen en laat geen strepen achter. Geen gedoe meer met zelfbruiners.

Er is een lichte en een donkere tint beschikbaar, ik heb beide gebruikt. Ik gebruik nu de donkerste variant om zoveel mogelijk kleur te pakken. Maar in principe past de lotion zichzelf aan, dus beide opties zou je al snel kunnen gebruiken. De lotion trekt snel in en ik heb nog nooit last van vlekken gehad.

Je huid is lekker zacht en soepel na gebruik. Doordat ik al vroeg in het jaar begin met deze bodylotion, merk ik dat ik minder snel verbrand van de zon. Vermoedelijk komt dit door de goede hydratatie en het opbouwen van de kleur. De kleur blijft voor mijn gevoel zo’n twee dagen zitten, daarna is het tijd om bij te smeren. Smeer niet teveel lagen over elkaar, anders krijg je wel een wat oranje tint.

Probeer het ook eens uit! Ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden 🙂 Extra tip: scheer en scrub je huid voordat je de lotion aanbrengt voor het beste resultaat.

Alternatieven Dove Summer Revived

Er zijn ook nog wat alternatieven, al heb ik het idee dat de Summer Revived een populair koplopertje is. Hieronder nog wat andere vergelijkbare opties:

Lees meer reviews over dit onderwerp: