Thumbnail Get To Know Me

Leuk dat je op dit blog bent terecht gekomen! Dus jij zou wel wat meer willen weten over de persoon achter Meisje van het lijstje? Lees dan lekker mee in deze persoonlijke categorie op mijn blog, waarin je mij leert kennen! Dit is de eerste blog in deze categorie, en gezien ik as we speak nog maar net gestart ben met mijn blog leek het me leuk om wat meer over mijzelf te delen. De Get To Know Me Tag zie ik vaak voorbijkomen op andere blogs en nu is het mijn tijd, komt-ie:

1. Hoelang ben je?

Precies 1.70! En ik heb stiekem altijd geprobeerd om lekker veel te eten met de hoop dat ik nog wat langer zou worden 🙂

2. Heb je een verborgen talent?

Fjoe, een talent is denk ik maar lastig om verborgen te houden 😉 zo ben ik namelijk echt gek op schrijven maar dat weet dus ook iedereen van mij! Iets waar anderen zich altijd over verbazen: ik lees HEEl snel. Echt heel snel. “Heb je dat nú al gelezen?” Jep. Resultaat van heel veel boeken verslinden!

3. Wat is je favoriete socialmediakanaal?

Welke niet? Ik ben gek op social media en ik kan uren doorbrengen op bijvoorbeeld Instagram, TikTok en natuurlijk Pinterest. Super leuk om vaste accounts te volgen en steeds nieuwe accounts en content te ontdekken. Het is zo erg geworden dat ik momenteel een limiet heb ingesteld op mijn telefoon: maximaal 2 uur op social media per dag. En daar ga ik best vaak overheen…

4. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Rondstruinen op social media, heel veel shoppen, wandelen en lezen. Ook kan ik intens genieten van een uitgebreide girly verzorgingsroutine inclusief gezichtsmasker, nagels lakken en het krullen van mijn haar <3

5. Wat is je favoriete eten?

Die is heel makkelijk: alles in combinatie met rijst en ik ben ook áltijd wakker te maken voor een heel groot bord friet. Of moet ik patat zeggen?

6. Heb je huisdieren? En ja, wat zijn hun namen?

Nope – voor mij geen dieren want ik houd daar echt niet van. Op een lief klein schattig konijntje na zal ik denk ik nooit huisdieren nemen.

7. Wat is je favoriete beautyproduct?

Get To Know Me: Ik heb geen tas waar geen Labello inzit. Doorzichtig, gekleurd. Ik heb ze allemaal. En ik heb ook veel tassen…

8. Als je slechts één drankje mocht uitkiezen om te drinken voor de rest van je leven, wat zou dat dan zijn?

Thee! Maar het liefste cocktails natuurlijk.

9. Wat was je favoriete vak op school?

Ik ben altijd gek op Nederlands of Taal geweest. Nerdy, ik weet het, maar ik heb nu eenmaal iets met letters. Maar toen ik eenmaal Frans kreeg, werd dat mijn favoriete vak.

10. Met welke blogger zou je stiekem best vrienden willen zijn?

Met Bonnie van BijBonnie (voorheen Boncolor). Zij is eigenlijk een YouTuber, maar ik houd echt heel erg van haar content. Ze is namelijk zo leuk en altijd optimistisch, echt een feestje om haar te volgen! Waar ik eerst altijd de “grote” influencers volgde, ben ik er de laatste tijd achter gekomen dat ik juist de wat “kleinere” influencers veel leuker vind om te volgen. Het staat wat dichterbij jezelf, bovendien is het is heel tof om ze te zien groeien!

11. Wat is je favoriete winkel?

Dille en Kamille! Die staat boven al mijn favoriete kledingwinkels (en dat zegt wat!) – van een bezoekje aan Dille en Kamille word ik altijd heel rustig en zen. De muziek, de sfeer, de producten… kom maar door! Ik ga er ook altijd langs als ik ga shoppen en ik kom altíjd met iets thuis wat ik eigenlijk niet nodig had.

12. Wat is je grootste angst?

Tja, ik heb hoogtevrees: dus alles met hoogtes.

13. Heb je een stopwoord?

Haha, heb je even? Ik heb er behoorlijk wat, zoals: Intens. Echt (hoor). Ellende. Oprecht. Wat een gezeik. Genoeg zo?

14. Ochtend- of avondmens?

Sowieso avond! Omdat ik elke dag een flink ochtendhumeur heb. Voor 10 uur kan je beter niet tegen mij praten. Eigenlijk 11 uur. Liever 12…

15. Wat is je grootste ergernis?

Samengevat: schijnheiligheid, arrogante mensen en zingende mensen. Word ik niet blij van.

16. Wat is je favoriete kleur?

ROZE

17. Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?

1 woord: geduld. Want dat is bij mij ver te zoeken.

18. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik schrijven erg leuk vind. Ik durfde het alleen nooit zo goed aan om echt een blog te gaan beginnen, omdat ik ook niet zo goed wist waarover dan precies en of mensen het wel leuk vonden.. Uiteindelijk toch gewoon begonnen en tot nu toe zeker geen spijt 😉

19. Ben je studerend of werkend?

Werkend – en recent de opleiding Communicatie afgerond.

20. Laatste vraag: wat is een random feitje over jezelf?

Ik heb nog nooit van mijn leven gebruikgemaakt van snoozen! Ondanks mijn ochtendhum sta ik snel naast mijn bed en vind ik snoozen echt de grootste onzin. Dan zet je je wekker toch gewoon meteen later?

Tot zover de Get To Know Me – het beviel me goed om dit blog te schrijven dus wellicht komt er eens een deel 2! Wat zou jij graag over mij willen weten?