Parfum

Mijn oog viel laatst op de Maybelline Superstay (Vinyl Ink) Lipstick. Ik had er al wat positieve geluiden over gehoord op social media. Beloftes zoals de 48 uur werkende deodorants geloof ik niet zo snel, maar een lipstick die belooft minimaal 16 uur mooi te blijven triggerde me.

Moest ik de influencers geloven dat dit product echt mooi blijft als je de hele dag door eet, drinkt en zelfs je tanden poetst? Ik kon het niet laten om de lipstick te testen en daarom deel ik vandaag mijn mening met je!

Superstay Vinyl Ink

De lipstick heet: Superstay Vinyl Ink. Ik wilde graag een vloeibare lipstick, die niet té glanzend is – maar ook niet mat. Daarbij leek het me héérlijk dat je je lippen ’s ochtends inkleurt met deze stick (lijkt op een gloss) en dat je dit de hele dag niet meer hoeft bij te werken. Ik ga de deur namelijk niet uit zonder een lipproduct en ik heb in elke tas of hoek wel een lippenbalsem, potje vaseline of een lipglossje liggen. Mijn lippen zijn ook snel droog, dus zou deze lippenstift daar de oplossing voor zijn?

De Maybelline SuperStay Lipstick belooft in ieder geval 16 uur te blijven zitten en niet af te geven of vlekken achter te laten.

Het is belangrijk om de lipstick op droge en schone lippen aan te brengen. Schud het product eerst en laat vervolgens het laagje goed drogen. Dit gaat om een paar minuten. Ik vind zelf de lipstick een tikkeltje plakkerig aanvoelen bij het aanbrengen, maar dit gevoel is na het opdrogen weg.

Maybelline lipstick kleuren

De kleur die ik hier draag is nummer 35 Cheeky, maar de Maybelline Superstay is er in maar liefst 10 roze en rode tinten. De verpakking oogt vrij chique en zoals ik al eerder noemde, is niet zozeer een stick maar eerder een gekleurde lipgloss. Je kunt het product daardoor ook nauwkeurig aanbrengen!

De kleur blijft de hele dag mooi zitten en word naarmate de dag vordert langzaam wat lichter. Het product slijt heel natuurlijk af, en laat geen gekke korstjes of vlekken achter. Ik ben zeker onder de indruk en vind het een handige stick!

Superstay Vinyl Ink before
Before (onbewerkt) – ochtend
Superstay Vinyl Ink after
After (onbewerkt) – avond

In de eerste uren dat ik het product draag, merk ik wel dat het iets afgeeft op bijvoorbeeld glazen. Ik had verwacht dat dit niet zo zou zijn. Echter is dit bij mij vooral aan het begin van de dag, en verder zie ik het niet terug.

Dit product komt bij vooral goed uit op drukke dagen, omdat ik dan niet hoef om te kijken naar mijn make-up en niet steeds uit alle jaszakken of tassen een lipproduct hoef te toveren 😉

Voordelen van Superstay Vinyl Ink

+ Langhoudende lipstick
+ Makkelijk aan te brengen
+ Subtiele glans
+ Geen vlekken
+ Natuurlijke slijting
+ Mooie verpakking
+ Diverse tinten verkrijgbaar

Nadelen van Superstay Vinyl Ink

– Licht plakkerig gevoel bij aanbrengen
– Geeft de eerste uren wat af

Wat mij betreft een aanrader – deze superstay heeft mijn alledaagse make-uptas veroverd!

Superstay Matte Ink

Mocht je wel van een mat effect houden: de matte versie is ook in veel kleuren verkrijgbaar!

Meer reviews lezen? Hier vind je mijn mening over: