Het weer voelt nu misschien niet als zomers. Toch komt de zon ook geregeld door en staan er weer goede vooruitzichten op het programma. En ook al schijnt de zon niet altijd, je kunt jezelf wel in een zomerse stemming laten komen met een heerlijk zomer parfum. Ik kan er altijd wel van genieten om met een typisch zomers geurtje mijn dag te beginnen. Hierbij daarom 9 geliefde zomer parfums!

1. Versace Bright Crystal
Ik trap af met de Versace Bright Crystal, een mix van granaatappel, yuzu en lotusbloem. De geur is uniek en blijft goed hangen. Bloemig en fruitig, “zo puur als kristal” dus 😉

2. Marc Jacobs Daisy
Als tweede: Daisy. De geur van Marc Jacobs Daisy is een ware klassieker. Dit keer een mix van aardbeien, viooltjesbladeren en jasmijnbloemen, wat je direct een zonnig gevoel geeft. Alleen al die bloemen op de fles, toch?

3. Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt
Voor liefhebbers van meer neutrale geuren is Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt een goede keuze. Deze geur combineert de frisheid van zeelucht met houtachtige noten, een heerlijke frisse geur waar je niet snel op bent uitgekeken!

4. Dolce & Gabbana Light Blue
Daarnaast is een andere favoriet voor de warme seizoenen de Dolce & Gabbana Light Blue. Dit geurtje geeft een wat mediterraans gevoel, door de mengeling van citrus, bloemen en een vleugje muskus.

5. Chanel Chance Eau Tendre
Chanel is vaak ook al snel goed, zo ook de Chance Eau Tendre. Een elegante en romantische geur die perfect past bij dit seizoen. De mix van grapefruit, jasmijn en muskus is een zachte geur die je de hele dag meedraagt.

6. Gucci Bloom
Jasmijn en rozenknoppen: voor de liefhebbers van bloemige parfums is Gucci Bloom een must-have. Een populaire geur die goed blijft hangen.

7. Yves Saint Laurent Mon Paris
Yves Saint Laurent Mon Paris heeft een subtiele, zoete geur. Met fruitige noten van aardbei en framboos, gecombineerd met witte bloemen en patchoeli, is dit parfum een soort verleider 😉

8. Dior J’adore
Dan persoonlijk mijn allergrootste favoriet: Dior J’adore. Alleen de uitstraling is al elegant. Bloemig met jasmijn en roos is dit een vrij tijdloze geur. Een echte klassieker en nog altijd populair.

9. Hermes Un Jardin Sur Le Nil
Tot slot, de laatste zomer parfum die ik met je wil delen is de Hermes Un Jardin Sur Le Ni. Deze geur is geïnspireerd op een wandeling door een exotische tuin vol citrusbomen en bloemen. Je ruikt de verfrissende mix van grapefruit, mango, lotusbloem en wierook!

Er zijn dus genoeg heerlijke zomerparfums te vinden, het is net waar je zelf van houdt. Wat zijn jouw favorieten geurtjes in de zomer?

Hier lees je ook een blog met parfums.