Netflix series kijken

En, hoe zit het met jou? Heb je nog een leuke vakantie in het vooruitzicht? Of je nu het vliegtuig instapt voor een verre bestemming of hem thuis in je hangmat chilt: een serie kijken is altijd een goed idee. Moet je alleen wel leuke series kennen! Ik heb daarom een lijstje samengesteld met 10 (relatief) nieuwe Netflix series die je kunt bingen tijdens je vakantie. Geniet ervan!

1. Firefly Lane

Als eerste: Firefly Lane. Je krijgt de hechte vriendschap mee tussen twee vrouwen, Tully en Kate, die al járen bevriend zijn. Je ziet steeds de verschillende tijdlijnen terug waarin je al hun ups en downs ziet terwijl ze elkaar door dik en dun steunen. Het is leuk om de vergelijkingen te zien op de jaren ’70, ’80 en ’90. Een luchtige wegkijker!

2. The Circle

De tweede is The Circle, een reality-competitieserie waarin deelnemers strijden om de populairste persoon op social media te worden. Met een twist: sommige deelnemers gebruiken valse identiteiten om hun positie te versterken. Een fascinerende inkijkje op de rol van social media in het leven. Eens iets anders maar zeker leuk om te kijken.

3. Ginny & Georgia

Ginny & Georgia is een komische dramaserie over de complexe relatie tussen de rebelse tiener Ginny en haar jonge moeder Georgia. Terwijl ze zich settelen in een nieuwe stad, worstelen ze met familiegeheimen, liefde en het vinden van hun eigen identiteit. Het is een mix van humor en drama, lekker vermakelijk.

4. Outer Banks

Dan: Outer Banks. Dat is een avontuurlijke dramaserie die zich afspeelt in een kuststadje in North Carolina. Volg een groep tieners die op zoek gaan naar de waarheid achter de verdwijning van de vader van de hoofdrolspeler. Deze serie is een combi van boordevol actie, romantiek en mysterie.

5. Never Have I Ever

Never Have I Ever is een hilarische comedyserie die het leven volgt van Devi, een Indiase Amerikaanse tiener die haar populariteit op school wil vergroten en haar weg vindt in de complexiteit van relaties en identiteit.

6. Julie and the Phantoms

Weer iets heel anders: Julie and the Phantoms is een muzikale comedyserie met een bovennatuurlijk tintje. Volg Julie, een getalenteerde tienerzangeres, terwijl ze een band vormt met de geesten van drie jonge muzikanten uit de jaren ’90. Samen beleven ze muzikale avonturen en ontdekken ze de kracht van vriendschap. Een feel-good serie!

7. Emily in Paris

Emily in Paris mag natuurlijk niet ontbreken in een lijstje met leuke Netflix series. Een luchtige romantische komedieserie die draait om de avonturen van de Amerikaanse Emily wanneer ze haar droombaan krijgt in Parijs. Volg haar terwijl ze zich aanpast aan het leven in een nieuwe stad, vriendschappen sluit en liefde vindt. Super leuk om het leven in Parijs te zien en ondertussen staat het water je in de mond vanwege de chocolade crossaints en heerlijke wijnen die je continu in beeld ziet 😉

8. The Baby-Sitters Club

The Baby-Sitters Club is een serie gebaseerd op de populaire boekenreeks van Ann M. Martin. Je ziet een groep jonge meiden die samen een babysittersclub oprichten en allerlei avonturen beleven terwijl ze voor kinderen zorgen.

9. Young Royals

Young Royals is een Zweedse romantische dramaserie die draait om de jonge prins Wilhelm die naar een kostschool wordt gestuurd. Terwijl hij worstelt met zijn koninklijke verantwoordelijkheden en zijn eigen verlangens, ontstaat er een verboden romance die zijn wereld op zijn kop zet. Ook weer een serie vol drama, maar ook liefde en natuurlijk een Zweeds tintje.

10. Shadow and Bone

De laatste Netflix serie is Shadow and Bone. Een fantasyserie die is gebaseerd op de bestsellerboeken van Leigh Bardugo. Dit is een serie uit een ander straatje. Zo volg je de wereld van Ravka, waar duisternis en magie heersen. Maar ook die van Alina Starkov, terwijl ze haar krachten ontdekt en vecht tegen het kwaad dat haar wereld bedreigt. Een absolute must-watch voor fantasy-liefhebbers!

Ken jij Netflix series die in dit lijstje thuishoren? Vul het lijstje gerust aan!

Hier lees je meer relax tips: